Vrući krompiri buduće vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrući krompiri buduće vlade

NOVI SAD -

Podatak da Srbija godišnje zbog korupcije izgubi oko 800 miliona evra, kao i da je prosečan mito koji su građani dali iz godine u godinu veći za četrdesetak evra, ekonomsku situaciju u Srbiji, sa Vladom ili bez nje, čini dovoljno dramatičnom.

Ekonomisti se slažu da će budući kabinet u Nemanjinoj 11 morati da donese i nepopularne mere ukoliko želi da se situacija u zemlji poboljša, a građani su umorni i od čekanja i od krize.

Dok se čeka nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vlada, država je obustavila sva plaćanja osim isplata plata i penzija. Neizvesna politička situacija u zemlji čini nervoznim investitore, tako da nova ulaganja ne postoje, a buduće ministre sačekaće stari problemi.

Dok se pregovara o novom sastavu Vlade, i debatuje o tome treba li nam MMF ili ne i hoće li biti zamrzavanja plata i pezija, uz mala primanja, armiju nezaposlenih, visoke cene, i nagomilane račune sve zaduženijih građana Srbije, pitanje za milion je koliko će nam ove i narednih godina biti mršava zimnica.


Pogledaj vesti o: Nova godina,   Isplata penzije,   Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.