Uredniku Blica uručena nagrada za afirmaciju pravosuđa

Izvor: Blic, 04.Maj.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uredniku "Blica" uručena nagrada za afirmaciju pravosuđa

Nagrade za unapređenje pravosudne profesije i afirmaciju pravosuđa, koje svake godine dodeljuje Pravosudna akademija, danas su uručene ovogodišnjim dobitnicima.

Nagrada za unapređenje pravosudne profesije dodeljena je tužiocu za organizovani kriminal Miljku Radisavljeviću, dok su nagrade za afirmaciju pravosuđa dobili glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Blic” Veselin Simonović i šef Odeljenja za vladavinu zakona Misije OEBS u Srbiji Rut van Rijn.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Prema oceni komisije Pravosudne akademije, redakcija "Blica” sa Veselinom Simonovićem na čelu postavila je nove standarde novinarstva u Srbiji, kao brz, pouzdan, tačan, kritičan, analitičan i kreativan medij.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.