Nagrađeni Radisavljević, Rhijn, Simonović i Mesarović

Izvor: Blic, 03.Maj.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni Radisavljević, Rhijn, Simonović i Mesarović

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević dobitnik je Godišnje nagrade za unapređenje pravosudne profesije. Među dobitnicima nagrade koja će biti uručena sutra na svečanosti u Pravosudnoj akademiji u Beogradu, su i glavni i odgovorni urednik "Blica" Veselin Simonović.

Godišnju nagradu za afirmaciju pravosuđa Pravosudna akademija je dodelila šefu Odeljenja za vladavinu zakona Misije OEBS u Srbiji Rut van Rijn, kao i glavnom i odgovornom uredniku dnevnog lista >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Blic" Veselinu Simonoviću.

Počasna nagrada Pravosudne akademije dodeljena je predsednici Vrhovnog kasacionog suda i Visokog saveta sudstva Nati Mesarović.

Dobitnike nagrada odabrala je Komisija Pravosudne akademije, na osnovu sprovedenog konkursa u skladu sa Zakonom o Pravosudnoj akademiji, njenim Statutom i pravilnikom o nagradama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagrade za unapređenje pravosudne profesije

Izvor: Blic, 03.Maj.2012

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević dobitnik je Godišnje nagrade za unapređenje pravosudne profesije. Među dobitnicima nagrade koja će biti uručena sutra na svečanosti u Pravosudnoj akademiji u Beogradu, su i glavni i odgovorni urednik "Blica" Veselin Simonović...Godišnju...

Nastavak na Blic...

Uredniku "Blica" uručena nagrada za afirmaciju pravosuđa

Izvor: Blic, 04.Maj.2012, 14:20

Nagrade za unapređenje pravosudne profesije i afirmaciju pravosuđa, koje svake godine dodeljuje Pravosudna akademija, danas su uručene ovogodišnjim dobitnicima...Nagrada za unapređenje pravosudne profesije dodeljena je tužiocu za organizovani kriminal Miljku Radisavljeviću, dok su nagrade za afirmaciju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.