Ulica otvorenog srca 1. januara u Beogradu

Izvor: Politika, 29.Dec.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulica otvorenog srca 1. januara u Beogradu

BEOGRAD – Tradicionalna novogodišnja manifestacija „Ulica otvorenog srca” održaće se 1. januara 2013. godine, u Svetogorskoj i Makedonskoj ulici u centru Beograda u cilju podrške najmlađima.

U okviru „Ulice otvorenog srca” biće organizovana humanitarna akcija za pomoć najugroženijim bebama u okviru projekta „Bitka za porodilišta”.

Obeležja u „Ulici otvorenog srca” biće crvene portikle u obliku srca, čijom će kupovinom građani moći da podrže >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << tu humanitarnu akciju.

U „Srpskoj kafani” biće organizovan tradicionalni novogodišnji ručak gde će goste služiti glumci Ateljea 212.

Glavni program u „Ulici otvorenog srca”, 1. januara, biće ispred Ateljea 212.

Građane će zabavljati, ulični zabavljači, muzičari, žongleri, mađioničari, pozorišni umetnici.

Podršku „Ulici otvorenog srca” i humanitarnoj akciji podrške deci daće i druge gradske opštine koje će na trgovima i ulicama 1. januara 2013. godine organizovati istu manifestaciju.

Manifestacija „Ulica otvorenog srca” je jedna od najznačajnijih aktivnosti glavnog grada Srbije, a organizuje je Turistička organizacija Beograda, Atelje 212, Skupština opština Stari grad i Skupština Beograda.

Beta

objavljeno: 29.12.2012.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bića iz bajki i magija na „Ulici otvorenog srca”

Izvor: Politika, 29.Dec.2012

Tradicionalna prvojanuarska fešta ispred Ateljea 212 u Svetogorskoj ulici ove godine biće u znaku mašte i pesme, a prikupljaće se i prilozi za kupovinu CTG aparata za srpska porodilišta ..Mađioničari, žongleri, akrobate, klovnovi članovi lutkarskog pozorišta, horova, duvačkih orkestara, Deda...

Nastavak na Politika...

Ulica otvorenog srca i ove godine kuca za bebe

Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Dec.2012, 09:56

Tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca biće održana 1. januara 2013. od 12.00 do 16.00 na prostoru Svetogorske i dela Makedonske ulice. Kao i svake Nove godine, u okviru Ulice otvorenog srca organizuje se humanitarna akcija koja će svojim porukama i darovima od srca pomoći onim najugroženijima...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.