Nova godina vreme darivanja, ako ima šta da dariva

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Dec.2012, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova godina vreme darivanja, ako ima šta da dariva

BEOGRAD - Vreme darivanja, lepog raspoloženja i pretpraznične euforije, uveliko je prisutno na ulicama prestonice. Oplemenjenu notu nastupajućem prazniku daće niz kulturnih, muzičkih i drugih umetničkih sadržaja, koje je u saradnji sa Gradskom upravom organizovala Turistička organizacija Beograda (TOB).

 
 
 
 
Bogat program
 
Beograđani pred sobom imaju zanimljiv, bogat novogodišnji vikend u Knez Mihajlovoj, organizovan doček na Trgu republike, a tačno u podne 1. januara održaće se i tradicionalna humanitarna manifestacija “Ulica otvorenog srca”. Slično će biti i u drugim gradovima Srbije.
Iako su mnogi najavili da će zbog teške ekonomske situacije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predpraznična atmosfera u Beogradu

Izvor: B92, 31.Dec.2012, 01:15

Beograd -- Novogodišnja euforija polako se već oseća na ulicama Beograda. Glavni grad se priprema za ulazak u najluđu noć gde će ugostiti između 10 i 15 hiljada stranaca...Gužva i nervoza su splasnule, sada je na redu slavlje. Beograđani sa kojima smo razgovarali uglavnom znaju gde će za doček...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.