Treći novogodišnji bazar u Kikindi

Izvor: Kurir, 26.Dec.2012, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći novogodišnji bazar u Kikindi

Kikinđani po povoljnim cenama mogu da kupe sve sitnice bez kojih je doček Nove godine nezamisliv

KIKINDA - Za svačiji džep!

Lepša strana predpraznične atmosfere koja se na svakom koraku oseća u Kikindi jeste i Novogodišnji bazar koji se ove sedmice održava u centru grada.

Na dupke punim štandovima, zainteresovani mogu da kupe sve sitnice bez kojih je proslava >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << novogodišnjih i božićnih praznika nezamisliva.

"Trećem Novogodišnjem bazaru odazvalo se petnaeastak izlagača uključujući Crveni krst i JP "Gradsko zelenilo i pijace". Pored ukrasa, ikebana, slatkiša, čestitki i drugih interesantnih predmeta, građani mogu da kupe i jelke sa busenom. U okviru akcije "Čaj od srca" aktivisti Crvenog krsta sakupljaju dobrovoljne novčane priloge za Dečije odeljenje kikindske bolnice", nabraja za Kurir direktorka Turističke organizacija opštine Kikinda Marijana Iličin.

U ovoj ustanovi sa zadovoljstvom konstatuju da je Novogodišnji bazar postao neizostavni decembarski sadržaj i događaj kojem se svi raduju.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.