Teodora Baković zanosnija nego ikada (Foto)

Izvor: Poznati.info, 08.Feb.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodora Baković zanosnija nego ikada (Foto)

Teodora Baković uspela je da skine višak kilograma koji je imala, a onda se bacila na fotkanje. Odlučila je da se malo razgoliti i pokaže sve svoje atribute. Ona je pre nove godine snimile snigl pesmu ”Između nas” koja je bržeg ritma i već na prvo slušanje osvojila je sve tinejdžerke.

Teodora je tek sada rešila da je ispromoviše na pravi način. Pored spota koji je u pripremi, ona je uradila i set fotografija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Lepa pevačica na njima izgleda nikad bolje.

Svoju stesanu i zategnutu figuru ponosno je pokazala u sexy modelima koji su još više naglašavali njene obline. Pogledajte samo delić onoga što je Teodora slikala.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.