Startuje omladinska televizija MTS

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Startuje omladinska televizija MTS

BEOGRAD - Televizijski omladinski kanal MTS, nastavlja se na tradiciju istoimene televizije Muzičke Televizije Srbije, koja je bila prisutna na ovim prostorima devedesetih godina prošlog veka.

Producenti Bane Antović i Bojan Ćosić iz Omladinske Studentske Organizacije Srbije (OSUS), osmisili su novi MTS koja će u kablovskim sistemima širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske početi da se emituje ovog meseca.

Biće to pravi omladinski entertejment kanal sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obiljem informacija iz sveta muzike, filma, zabave i umetnosti.

"Nova televizija MTS je sada skraćenica od Mala Televizijska Stanica. Ona će se baviti zabavnim programom za omladinsku populaciju koja nam je ciljna grupa. Program će biti sastavljen od kratkih kolažnih formi iz sveta umetnosti, dizajma, popularne muzike, pozorišta i filma. Pokušaćemo da svojim programom što bolje informišemo mlade gledaoce u čitavom regionu, ali i da ih zabavimo uz pregršt rok i pop spotova iz naše bogate arhive", rekao nam je Bane Antović iz "MTS"-a.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.