Izvor: EMportal, 11.Dec.2009, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stabilna energetska situacija

Radna grupa Vlade Srbije zadužena za sigurnost snabdevanja energijom i energentima ocenila je danas da je energetska situacija u Srbiji stabilna pred novogodišnje praznike, kad se očekuje najveća potrošnja svih energenata.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stabilna energetska situacija

Izvor: Capital.ba, 11.Dec.2009

BEOGRAD, Energetska situacija u Srbiji stabilna je pred novogodišnje praznike, kada se očekuje najveća potrošnja svih vrsta energenata, konstatovano je danas na sastanku Radne grupa Vlade Srbije za sigurno snabdijevanje energentima. Predstavnici EPS-a istakli su da je elektroenergetski sistem stabilan...

Nastavak na Capital.ba...

Stabilna energetska situacija

Izvor: NaDlanu.com, 11.Dec.2009

BEOGRAD, 11. decembra 2009. (Beta) - Radna grupa Vlade Srbije zadužena za sigurnost snabdevanja energijom i energentima ocenila je u petak da je energetska situacija u Srbiji stabilna pred novogodišnje praznike, kad se očekuje najveća potrošnja svih energenata. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Energetska situacija stabilna

Izvor: Danas, 11.Dec.2009

Energetska situacija u Srbiji je stabilna pred novogodišnje praznike, kada se očekuje najveća potrošnja svih vrsta energenata, zaključeno je juče na sastanku Radne grupa vlade Srbije za sigurno snabdevanje energentima.

Nastavak na Danas...

Stabilna energetska situacija

Izvor: Poslovni magazin, 12.Dec.2009, 00:10

Radna grupa Vlade Srbije zadužena za sigurnost snabdevanja energijom i energentima ocenila je u petak da je energetska situacija u Srbiji stabilna pred novogodišnje praznike, kad se očekuje najveća potrošnja svih energenata.Skupu kojim je predsedavao ministar energetike i rudarstva Petar Skundrić...

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.