Srpski     ministri Novu godinu čekaju kod kuće

Izvor: Blic, 26.Dec.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski ministri Novu godinu čekaju kod kuće

Većina ministara u Vladi Srbije Novu godinu će dočekati u krugu prijatelja i porodice. Da li zbog ekonomske krize ili čega već, tek za organizovana slavlja, restorane ili klubove nije se ove godine opredelio nijedan od naših sagovornika iz Nemanjine 11.

Jedini ministar koji će, po tvrdnjama iz njegovog kabineta, Novu godinu dočekati radno jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvi čovek unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Ivica Dačić. Šta će, međutim, Dačić raditi u najluđoj noći, nije poznato jer u odgovoru iz pres službe MUP-a ništa nije precizirano.

Njegov stranački kolega, ministar prosvete, staru godinu će ispratiti kod kuće u krugu porodice.

- Mlađa ćerka je dobila boginje, pa ćemo slušati savet lekara i dočekati Novu godinu kod kuće - rekao je Obradović za "Blic”.

U porodičnoj atmosferi u sopstvenom domu će se 31. naći i premijer Srbije Mirko Cvetković, ministarka ekonomije Diana Dragutinović, kao i ministarske telekomunikacija Jasna Matić i omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković.

Ministar nauke i potpredsednik Vlade Božidar Đelić, kako nam je rečeno u njegovom kabinetu, Novu godinu će sigurno provesti sa ćerkama, ali još nije siguran gde. Slično je i sa ministarkom pravde Snežanom Malović, koja nam je poručila, da će, kao i svake godine, u najluđoj noći biti sa najbližima.

Čak ni najmlađi ministar u Vladi Srbije Vuk Jeremić neće najluđu noć dočekati na nekom organizovanom slavlju. On će, kako nam je poručeno iz kabineta, Novu godinu dočekati sa suprugom i najbližima kod kuće.

Pojedini ministri sa kojima smo razgovarali krajem nedelje još nisu imali definisane planove za novogodišnju noć. Jedan od njih je i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić, koji, kako nam je rekao, još nije stigao ni da razmišlja o novogodišnjem provodu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.