✭ SUPER INDIE NEW YEAR ✭

Izvor: Plakatt.com, 19.Dec.2012, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

✭ SUPER INDIE NEW YEAR ✭

Laika : : Лайка, Beograd
Monday 31 Dec 21:00

SUPER INDIE NEW YEAR – KIŠOBRAN & INDIE-GO! @ LAIKA
Klub Laika, Indie-go! i Kišobran vas pozivaju na Super Indie New Year!
Super indie lansiranje nove godine u klubu Laika uz Indie-go! i Kišobran DJ postave, koje će vas sa dva stejdža iznad gradskih krovova zabavljati do sletanja prvog novogodišnjeg jutra! Dve vodeće indie DJ postave u Beogradu vam obećavaju odličnu zabavu uz muziku koju volite
INDIE-GO! je beogradski indie DJ kolektiv sa najdužim stažom na sceni. Aktivni su od 1996. godine i već duže od 16 godina zabavljaju publiku u svim važnijim beogradskim alternativnim klubovima, a imaju i tri nastupa u klubovima i na festivalima u regionu. Trude se da budu inovativni u muzičkom odabiru i publici seviraju sve ono što misle da vredi od alternativnog i indie zvuka od new wave do indie-dance zvuka. Sada ih ima četvoro i svako od njih će truditi da vas u Novu godinu uvede sa najpopularnijim i najpevljivijim hitovima od svega što čini njihov krug muzičkog interesovanja. Dakle Pown (indie-rock, indie-dance & ), Limma (indie-rock, new wave & post-punk revival), Zorana (power pop, twee, lo fi pop, sixties), Dexter (indie-pop, indie-rock, shoegaze).
KIŠOBRAN su mlađe i svežije indie DJ snage u gradskom klupskom životu. Od kada su pre 4 godine osnovani svaka njihova žurka je pravi praznik za ljubitelje ovakvog zvuka u Beogradu i šire u Srbiji. Prati ih fenomenalna VJ podrška koja ni ovoga puta neće izostati. Svetlosni efekti se kombinuju sa uglavnom najnovijim indie hitovima kako gitarske, tako i elektronske sfere. Uopšte, Kišobran predstavlja multimedijalni kolektiv sa projektima iz sfere muzike, vizuelne umetnosti i mnogo toga drugog. Muzički trojac koji će, svako iz svog domena biti na zadatku da vas za Novu godinu zabavi do iznemoglosti čini Junior (Alternative, Electropop & Indie rock/pop), Goran (post punk revival, brit pop/rock & garage rock) i Rale (lo-fi, noise pop & electronic)
Karte za ulazak u orbitu super indie nove godine po ceni od 1200 do 2000rsd nabavite na prodajnim mestima:
Klub Laika, Takovska 45a
Pub Brod, Despota Stefana 36
Pinball Wizzard Records, Makedonska 30
Prodaja karata počinje 7. decembra I to po ceni:
07 – 14. decembar 1200 dinara
15 – 29. decembar 1600 dinara
30 – 31. decembar 2000 dinara
U cenu je uračunat i vaučer za piće u vrednosti od 400rsd + koktel shot za dobrodošlicu i klopa!

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.