SREĆNA VAM NOVA 2015. GODINA!!!

Izvor: KGsport.info, 31.Dec.2014, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆNA VAM NOVA 2015. GODINA!!!

Dragi posetioci portala, prijatelji i saradnici, želimo vam prijatne Novogodišnje i Božićne praznike, te srećnu i uspešnu 2015. godinu.
Želimo vam da se u 2015. godini zajedno sa nama radujete novim podvizima kragujevačkih  sportista, da uz nas pratite sve najvažnije sportske događaje iz našeg grada i okoline.

Sve najbolje u novoj godini želi vam Sportska redakcija KG SPORT.info.
SREĆNA NOVA GODINA
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srećna vam nova 2015!

Izvor: Mondo, 31.Dec.2014

Redakcija portala MONDO želi vam srećnu novu 2015. godinu i da u njoj budete zdravi, uspešni i dobro raspoloženi...Želimo vam da zaboravite sve ružne stvari koje su vam se dogodile u 2014, da pamtite samo one lepe i da u Novu godinu uđete sa novim elanom...Hvala vam što ste bili sa nama i u dobru...

Nastavak na Mondo...

Srećna nova godina!

Izvor: Bor030.net, 01.Jan.2015, 10:22

Redakcija portala “Bor 030″ želi vam srećnu, uspešnu i bolju 2015. godinu. Potrudićemo se da vas u novoj godini ažurnije i kvalitetnije informišemo o svim relevantnim dešavanjima u Boru i okolini. Proteklu godinu pamtite samo po dobrim stvarima koje su vam se desile, a sve loše ostavite za...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.