Srećna Nova 2015. godina!

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Dec.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećna Nova 2015. godina!

Svim posjetiocima BanjalukaLive portala, kao i svim ljudima dobre volje, želimo srećnu i uspješnu Novu godinu. Zaboravite sve ružno što vam se dešavalo u godini za nama, a u novoj 2015. neka vam se ispune sve želje i da kroz nju prođete u zdravlju, veselju i okruženi dragim ljudima.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

SREĆNA NOVA 2015. GODINA!

Izvor: Cafe.ba, 31.Dec.2014

Portal "Cafe.ba" želi srećnu i uspješnu Novu 2015. godinu posjetiocima i poslovnim saradnicima u BiH, regionu i svijetu...Hvala vam što ste nam ukazali povjerenje, a mi ćemo vam obećati da ćemo u narednoj godini biti još bolji, ažurniji, prvi u centru zbivanja!..Ovu priliku ćemo iskoristiti...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.