Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERHIO RAMOS: Nema opuštanja, hoćemo tripl-krunu

Sjajni defanzivac Reala iz Madrida, Serhio Ramos, izjavio je da u Novoj godini oičekuje tripl-krunu „Kraljevskog kluba“.Real se u finišu 2014. godine okitio titulum klupskog šampiona sveta. Međutim, glad za trofejima Serhia Ramosa se tu nije završila.
– Nadam se da će 2015. godina biti slična kao prošla, samo bih još želeo titulu Primere. Imali smo uspešnu godinu, ali ne smemo da se opustimo, već još više da radimo kako bi napredovali. Cilj je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da nadmašimo prošlu i osvojimo tripl-krunu – kazao je Ramos.
Madriđani su iza sebe ostavili fantastičnu sezonu u kojoj su osvojili Ligu šampiona, Kup Španije, Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo. Ipak, „Kraljevski klub“ je izgubio bitku u Primeri od Atletika, ali i u nacionalnom Superkupu.
Real je trenutno na čelu tabele sa 39 bodova, bodom više od Barselone, ali i sa jednim susretom manje.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.