Izvor: Vostok.rs, 31.Dec.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska i indijska strana potpisale akt o iznajmljivanju atomske podmornice „Nerpa“ od strane RMS Indije na rok o 10 godina

31.12.2011. -

Ruska i indijska strana su potpisale akt o iznajmljivanju atomske podmornice „Nerpa" od strane RMS Indije na rok o 10 godina. Ovo je saopšteno u petak u Glavnom štabu RM Rusije. Ceremonija potpisivanja dokumenta održana je dan ranije u brodogradilištu u naselju Boljšoj Kamen u Primorju (Daleki Istok RF). Sva ispitivanja i provere podmornice u moru su uspešno završeni. Posle Nove godine indijska posada će početi da živi u njoj i da je proučava, a u poslednjoj nedelji decembra će je odvesti u Indiju.

Izvor: Golos Rossii
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.