Priređen novogodišnji prijem u Skupštini grada Leskovca

Izvor: juGmedia, 26.Dec.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priređen novogodišnji prijem u Skupštini grada Leskovca

LESKOVAC – Povodom predstojećih novogodišnjih praznika gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović danas je priredio prijem za predstavnike javnog, privrednog i političkog života Grada.

Sumirajući rezultate lokalne samouprave u 2014. godini Cvetanović je rekao da je završeno nekoliko strateški važnih objekata kao što je obilaznica koja će omogućiti izmeštanje teretnog saobraćaja iz centra grada.

„U 2015. godini Leskovac će dobiti novi gradski trg >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << a pripremljen je i ekonomski paket mera kojim smo želeli da privredni ambijent u Leskovcu učinimo povoljnim. Već u januaru izdvojićemo 60 miliona dinara za subvencije poljoprivrednim proizvođačima koje će dobiti oko hiljadu i 600 proizvođača. Kao podsticaj zapošljavanju i samozapošljavanju izdvojili smo 28 miliona dinara pri čemu će oko 200 lica biti skinuto sa evidencije Nacionalne službe zapošljavanja. Napravili smo takav ambijent koji će biti prihvatljiv za nove investicije, za šta imamo i podršku republičke Vlade“, rekao je Cvetanović.

On je istakao da je obezbeđeno i oko sedam miliona dinara za nagrade koje će u januaru biti isplaćene najboljim sportistima, učenicima i studentima sa prosekom preko devet.

Po njegovoj oceni sve je to urađeno složno i jedinstveno uz podršku koalicionih partnera. Upućujući novogodišnje čestitke i želje gradonačelnik Cvetanović je sa današnjeg prijema uputio i poruku građanima Leskovca da budu, kako je rekao – aktivni sukreatori politike i učesnici svih aktivnosti u Gradu.

(Kraj)bdi
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Novogodišnji prijem gradonačelnika

Izvor: Kragujevac.rs, 26.Dec.2014

Gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić, priredio je novogodišnji prijem za odbornike Skupštine grada, predstavnike medija, javnog, političkog i kulturnog života grada u Svečanom salonu Zgrade grada...Ove godine, prijem je nešto skronmniji, u skladu sa finansijskom situacijom u kojoj se grad...

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.