Prilike i izazovi vašeg horoskopskog znaka u 2014. godini

Izvor: Prva.rs, 22.Jan.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prilike i izazovi vašeg horoskopskog znaka u 2014. godini


OVAN
Januar, april i oktobar su meseci za usklađivanje planova i odnosa u braku, preseljenje, ili preuređenje doma, konkurisanje za unapređenje, upis studija, ili dokvalifikacije. Početak nove veze je moguć u martu i julu. Veći novčani dobici su u avgustu i septembru.Putovanja u inostranstvo odložite za decembar.
Izbegnite bračne i porodične svađe u januaru,martu i aprilu. Ne razvodite se pre novembra, pokušajte da se pomirite. Posao koji ste radili do >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sada ne prekidajte sve do maja. Izbegavajte svađe tokom cele prve polovine godine.
BIK
Januar i februar daju priliku za poboljšanje finansija i to trajno, ali ne smete biti lenji i apatični. Mart obećava bolji posao, širenje posla, ili osnivanje posla. Početak nove ljubavi je u maju,ili junu, ali i odlično vreme za obnovu starih ljubavi. Veliki finansijski dobici su mogući u martu i novembru.
Nikako ne uzimajte kredite tokom aprila i oktobra, ne pozajmljujte novac od drugih, ali i vi ne dajite pozajmice. Ne činite prekršaje u saobraćaju tokom maja i septembra. Izbegavajte raskide tokom avgusta i septembra.
BLIZANCI
Ne očekujte mnogo od poslova u januaru i februaru, traženje posla ostavite za mart, ili juni. Bolji posao možete dobiti tokom septembra. Udati se i oženiti, proširiti porodicu, preseliti se je dobro tokom juna i decembra. Novac vam pristiže tokom oktobra, a putovanja su odlična u avgustu.
Čuvajte se osoba sklonih prevarama i krađama tokom januara, aprila i novembra, ne verujte baš svakome. Ne trošite mnogo novca i ne uzdajte se u klađenje, ili slične igre na sreću tokom maja i novembra.
RAK
Sve što želite da ostvarite, a da vam ja jako važno, tipa početak braka, zajedničkog života, preseljenja, moguće je tokom februara i marta, kao i maja i jula. Nov posao je moguć u maju, više novca u junu. Osnivanje firme je idealno u martu. Veći novčani dobici tokom septembra i novembra.
Izbegavajte svađe tokom januara, aprila i oktobra, naročito u aprilu i oktobru, može doći do razvoda ili raskida. Ne potpisujte važne ugovore u oktobru, jedino ako su već započeti tokom marta, ili maja. Uzdržite se od previše jela i gojaznosti u toku juna i jula.
LAV
Mart je odličan za ljubav i brak. Posao će cvetati tokom maja i avgusta. Uredite dom, ili ga obnovite tokom septembra. Novac vam dolazi tokom decembra. Unapređenje je moguće u toku aprila, jula i decembra. Novi saradnici i pomoć uglednih osoba stižu u oktobru.
Izbegavajte prekide posla u januaru i februaru. Ne zadužujte se u aprilu i oktobru. Pripazite na druženje sa osobama sumnjivog morala u toku maja i novembra, možete biti u sred neprijatnosti ni krivi, ni dužni. Ne svađajte se sa pretpostavljenima u februaru i maju.
DEVICA
Januar je odličan za sve što se tiče posla, od zaposlenja, do zarade. Priavatan, ili dodatni posao planirajte u martu. Vezu započnite u januaru, ili maju. Moguće je preseljenje u inostranstvo tokom jula ili novembra.
U toku februara budite uzdržani od ljubavnih i bračnih razmirica, ne rešavajte probleme se mlađim članovima porodice na silu. Pripazite na dokumenta, ili bilo kakve administrativne stvari tokom juna i septembra.
VAGA
Dobre prilike da dobro zaradite, ili naplatite već urađene poslove su tokom marta i juna, a donekle i u oktobru. Nove poslovne prilike prihvatite bez oklevanja ako su došle u toku maja ili oktobra. Probleme u braku ili porodici možete uspešno rešiti tokom aprila i novembra. Kupite nekretninu u julu.
Ne ulećite u nove poslove tokom januara i februara. U oktobru se čuvajte svađa i sukoba i u porodici i na poslu. Čuvajte svoj novac i ne ulažite u rizične poslove tokom aprila i novembra. Ne zrazvodite se u januaru, ili oktobru.
ŠKORPIJA
Svi napori oko posla će vam se isplatiti tokom januara, septembra i oktobra. Veći novčani dobici mogući su u martu i maju. Sreća u ljubavi u junu i novembru. Ako želite da uđete u brak, novembar je najbolji. Obnavljanje starih poslova, saradnje, ili renoviranje stana je moguće u martu, ili oktobru.
Budite krajnje uzdržani od svih rizičnih poslova jer možete zapasti u dugove tokom februara, aprila i decembra. Ne raskidajte vezu tokom maja, možete se pokajati. Probleme sa članovima porodice ne rešavajte u avgustu i septembru, postići ćete kontraefekat.
STRELAC
Veći priliv novca i vredni pokloni su mogući u toku januara, marta i oktobra. Posao i kompletno poboljšanje egzistencije tokom avgusta i decembra.Veze će vam postati stabilne tokom januara, ili oktobra. Putovanje u inostranstvo,ili napredovanje u obrazovanju tokom septembra i oktobra.
Budite jako oprezni u sukobima sa članovima porodice tokom aprila i novembra, može se desiti neplanirano napuštanje doma i hlađenje odnosa. Ne napuštajte stari posao tokm marta i decembra, jer ćete imati poteškoća da nađete novi posao.
JARAC
Odlično vreme za sve vrste poslovnih i egzistencijalnih stvari su tokom januara i novembra. Veći novac i materijalni napredak je moguć u toku maja. Ljubav kakvu ste želeli možetre doživeti tokom juna i decembra, a to može biti i ljubav sa strancem.
Ne sukobljavajte se sa partnerom tokom januara i oktobra. U aprilu možete imati sukob sa nekim od nadređenih i izgubiti poziciju na poslu, a tokom čitave godine bićete jako napeti i nervozni i gubićete strpljenje.
VODOLIJA
Februar će biti odličan za raščišćavanje odnosa iz prošlosti, možda i pomirenje u braku, ili ljubavi. Nov posao vas očekuje tokom marta i oktobra, kada možete računati i na više novca. Avgust je odličan za brak, venčanje, ili potpisivanje ugovora od životne važnosti.
Tokom januara izbegavajte ljubavne rasprave i priče o raskidu, naročito ako ste već raskidali. Ne radite ništa „na crno“ tokom aprila i oktobra, možete imati probleme sa zakonom,ili pravne prirode. Ne budite lenji  da vežbate i popravite svoje zdravlje u julu i novembru.
RIBE
Januar i mart su dobri da se poslovno opredelite, kako bi zaradili pristojan novac tokom maja i novembra. Brak i vezu započnite tokom marta i juna. Možete imati uvećanje porodice tokom maja, ili novembra. Nova prijateljstva koja će biti jako korisna moguća su tokom jula i novembra.
Ne verujte svakome tokom februara i decembra, možete se razočarati. Ne budite pasivni i konfuzni tokom marta, juna i novembra, izgubićete odlične prilike za kojima možete žaliti. Ne zapuštajte telesnu težinu i ne budite neaktivni u maju i novembru.
Horoskop uradila Tatjana Drobac. Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Posao u inostranstvu

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.