Izvor: TvojPortal.com, 25.Jun.2012, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Vidića

Izvor:mozzartsport.com  Srpski as na poslednjoj kontroli trčao bez bilo kakvih problema. Očekuje se da će biti spreman za početak nove sezone Premijer lige i meč protiv Evertona
Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić (30) vraća se na teren ranije nego što se očekivalo i veruje se da će biti spreman za novu sezonu. Štoper Crvenih đavola doživeo je povredu ukrštenih ligamenata kolena tokom utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Lige šampiona protiv Bazela u decembru prošle godine.

Trenutak kada su Vidiću stradali ligamenti kolena

Vidić će početi sa fitnes treninzima naredne nedelje, pre nego što se njegovi saigrači okupe za početak priprema prvih dana jula. U Mančesteru su zadovoljni brzim oporavkom srpskog asa i, pored upornosti i volje samog igrača, smatraju da je dosta pomogla i moderna medicina.
Na poslednjoj kontroli Vidić je trčao bez bilo kakvih poteškoća, tako da svi veruju da će menadžer Aleks Ferguson moći da računa na njega za meč prvog kola Premijer lige protiv Evertona.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.