Poslušajte novi singl Milene Ćeranić!

Izvor: Svet, 16.Dec.2014, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte novi singl Milene Ćeranić!

Milena Ćeranić nas je napokon podsetila da je pre svega pevačica, pa tek onda zavodnica, okrenula novi list i snimila singl. A koliko do juče Ćeranićeva je krasila novinske stupce isključivo svojim ljubavnim jadima: te raskidima, te prevarama, te pomirenjima…
E sad je definitivno bacila u senku te loše stvari koje su je opterećivale, pa je iznela svoje novo muzičko čedo – singl pod nazivom “List”.
Nama se čini da je Milena “ubola” s pesmom, a vi nakon premijernog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << slušanja podelite s nama vaše impresije. Ona će, svakako, vredno promovisati predstojeći novogodišnji hit, a i valjalo bi… Jer, kada se već rodilo, treba ga i ljuljati, zar ne?


Autor: Milan Milošević, Life Content
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nakon statusa “zavodnice”, konačno izbacila novi singl!

Izvor: Scandal.rs, 16.Dec.2014

Milena Ćeranić nas je napokon podsetila da je pre svega pevačica, pa tek onda zavodnica, okrenula novi list i snimila singl. A koliko do juče Ćeranićeva je krasila novinske stupce isključivo svojim ljubavnim jadima: te raskidima, te prevarama, te pomirenjima…..E sad je definitivno bacila u senku...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.