Poslovna škola za public relations upisuje novu generaciju polaznika

Izvor: marketingITD.com, 13.Avg.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovna škola za public relations upisuje novu generaciju polaznika

Poslovna škola za public relations, prva škola ove vrste u regionu, upisuje 49. generaciju. Nastava počinje 11. oktobra, a za sve koji se prijave, prođu prijemni razgovor i potpišu ugovor do 25. avgusta odobren je popust od 30%.

Zanimanje PR menadžera danas je među najtraženijim, a Poslovna škola za public relations već 21 godinu znanja i veštine potrebne za bavljenje ovim poslom uspešno prenosi svojim polaznicima. Među polaznicima Poslovne škole za PR >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << bilo je novinara, portparola, PR menadžera, pravnika, filologa, zaposlenih u sportskim organizacijama, bankama i drugim organizacijama, a namenjena je kako onima koji imaju znanje ili iskustvo u odnosima sa javnošću tako i onima koji žele da ih steknu.
Polaznici se često uključuju u kampanje i projekte koje vodi P.R.A. agencija, a sa ciljem da na najbolji način savladaju ono o čemu uče.
U Poslovnoj školi za PR se izučavaju osnove PR-a, marketing, promotivne strategijame, javno mnjenje, istraživanja, mediji i novinarstvo, personalne veštine komunikacije, onlajn komunikacije, kreativno pisanje, javni nastup. Poseban značaj se pridaje studijama slučaja, kreativnim radionicama i praktičnoj primeni znanja.
Više informacija o Poslovnoj školi za PR možete dobiti na web stranici www.pra.rs, na mail office@pra.rs, ili telefonom 011/2546-401.
The post Poslovna škola za public relations upisuje novu generaciju polaznika appeared first on marketingITD.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.