Pop-rok Filharmonija na Kolarcu

Izvor: Glas javnosti, 27.Dec.2012, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pop-rok Filharmonija na Kolarcu

Koncertom pod nazivom "Vesele šezdesete i sedamdesete" Beogradska filharmonija će u Kolarčevoj zadužbini obeležiti dolazak 2013. godine po Gregorijanskom kalendaru, javlja RTS.

Beogradska filharmonija održaće večeras u Kolarčevoj zadužbini Novogodišnji koncert posvećen dolasku 2013. godine po Gregorijanskom kalendaru, pod nazivom "Vesele šezdesete i sedamdesete".

Na koncertnom programu su dela Abe, Bitlsa i grupe Kvin u aranžmanu za simfonijski orkestar. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Beogradskom filharmonijom dirigovaće hrvatski dirigent Alan Bjelinski, specijalista za izvođenje popularne muzike, a učestvovaće i hor Obilić-AKUD Krsmanović.

Prvi koncert u 2013. godini Filharmonija će posvetiti Novoj godini po Julijanskom kalendaru. Na programu je zabavan program, a sa Filharmonijom će nastupiti čuveni šoumeni Igudesman i Džu.

Taj koncert je u četvrtak, 10. januara na Kolarcu, a dan kasnije, 11. januara, Beogradska filharmonija će novogodišnje raspoloženje preneti u Novi Sad, gde će sa istim umetnicima održati koncert u Srpskom narodnom pozorištu.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.