Novogodisnji koncert Beogradske filharmonije

Izvor: Press, 27.Dec.2012, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodisnji koncert Beogradske filharmonije

Na koncertnom programu su dela Abe, Bitlsa i grupe Kvin u aranžmanu za simfonijski orkestar. Beogradskom filharmonijom dirigovaće hrvatski dirigent Alan Bjelinski, specijalista za izvođenje popularne muzike, a učestvovaće i hor Obilić-AKUD Krsmanović.
Prvi koncert u 2013.godini Filharmonija će posvetiti Novoj godini po julijanskom kalendaru. Na programu je zabavni program, a sa Filharmonijom će nastupiti čuveni šoumeni Igudesman i Džu.
Taj koncert je u četvrtak, 10. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << januara, na Kolarcu, a dan kasnije, 11. januara, Beogradska filharmonija će novogodišnje raspoloženje preneti u Novi Sad, gde će sa istim umetnicima održati koncert u Srpskom narodnom pozorištu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.