Pod maskama i plaštom u Novu godinu

Izvor: B92, 20.Dec.2011, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pod maskama i plaštom u Novu godinu

Popularna beogradska zabava "Širom zatvorenih očiju" i ove godine imaće svoje novogodišnje izdanje 31. decembra u Rezidenciji kneza Pavla u Šafarokovoj ulici u Beogradu.

Ovaj doček nove godine pod maskama od velelepnog zdanja predratne banke Karađorđevića, preko balske dvorane dinastije Obrenović, do rezidencije kneza Pavla, prošetao je svoje posetioce u sedam novogodišnjih noći kroz arhitekturu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predratne prestonice, pa su organizatori odlučili da uspešni koncept ponove i ove godine.

U uvek zanimljivom ambijentu i u kombinaciji sa poslednjim muzičkim trendovima, uz koncept koji podrazumeva skriveni identitet pod maskom i plaštom, i ove godine se pruža prilika za odličan provod u novogodišnjoj noći, najavljuju organizatori.

Program će se ove godine odvijati na dve bine sa poznatim beogradskim dsik džokejima i lličnostima iz javnog života, koji bi po tvrdnji organizatora najsmelijima trebalo da "otvore vrata druge dimenzije ".

Prodaja karata, u čiju cenu je uračunato piće i garderoba, počela je 10. decembra po cenama od 1.700 do 3.200 dinara, a sve informacije mogu se dobiti na broju telefona 065 35 35 300.

Kompletan program:

MTV FUSION STAGE

peDJa / Sound

Damjan Eltech feat. Sajsi MC

Gagi Kabadajić aka DJ Porno

DJ Nicola PAUNović / Happy people

INCOGNITO RETRO STAGE

Director's DJ set by Mr. Đukelić & Ms. Vaić

Ivana Konstantinović / Special DJ set

Zoran Ćumura / Stylish cut DJ set

Biljana Cincarević / Woman Art DJ set

Neviđeno B92 DJ set
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.