Po uzoru na Koko: Nives pokazala guzu

Izvor: TvojPortal.com, 13.Jan.2012, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po uzoru na Koko: Nives pokazala guzu

Izvor: Vesti-online
Još nedavno je Nives izjavljivala kako u Novoj godini želi bujniju guzu.
Nives Celzijus nisu dovoljne bujne grudi, već sada radi i na povećanju svoje zadnjice. Kao uzore navodi rijaliti zvezdu Kim Kardašijan i Koko, obe su poznate po velikim stražnjicama.

Nives Celzijus

Ambiciozna Nives na svoj Fejsbuk profil stavila je dve fotografije na kojima pokazuje kako >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << izgleda njena guza na samom početku godine, prenosi dnevnik.hr. Zadnjica joj doista izgleda veće, a da li je to zbog pilates lopte na kojoj sedi ili je Nives imala koji zahvat, saznaćemo uskoro.

Ajs Tijeva supruga Koko priznala je kako je stavila implatante da bi joj guza izgledala veće, posledice već svi znamo jer ona svoju pozadinu voli da ističe gde god da je. Nives ide njenim stopama.

nives celzijustabloidne vestiFejsbuk profil
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.