PRVI POTEZ NOVE UPRAVE: Novogodišnji poklon koji će obradovati sve navijače Partizana

Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI POTEZ NOVE UPRAVE: Novogodišnji poklon koji će obradovati sve navijače Partizana

Na stadionu Partizana trenutno je u toku prva sednica novog Upravnog odbora kluba na kojoj je kako saznaju Novosti već doneta veoma važna odluka kada je u pitanju kadriranje u prvom timu.

Naime, čelnici kluba iz Humske odlučili su jednoglasno da odbiju ponudu Lila, koja je nezvanično iznosila 2,5 miliona evra, za Petra Škuletića koji će i u prolećnom delu sezone predvoditi napad crno-belog tima.
FOTO:STARSPORT Jasno je da ovim potezom nova uprava Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ima za cilj da vrati titulu prvaka u vitrine kluba, a verovatno očekuju da stamenom centarfotu cena neće pasti do letnjeg prelaznog roka, naprotiv mogla bi samo da bude veća.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Nova godina,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan ne prodaje Škuletića

Izvor: B92, 26.Dec.2014

Novo rukovodstvo Partizana donelo je odluku da odbije ponudu Lila za svog najboljeg strelca Petra Škuletića...Škuletić je pre nekoliko dana uspešno obavio lekarske pregleda i dogovorio svoje uslove saradnje sa Lilom, pa se za realizaciju transfera čekalo samo odobrenje Partizana...Prethodna upvara...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.