Osamnaestogodišnjak zaklao ženu i uzeo 3900 dinara za kladionicu

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Feb.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osamnaestogodišnjak zaklao ženu i uzeo 3900 dinara za kladionicu

Osamnaestogodišnji S.J., koji je juče uhapšen u Sokobanji, priznao je da je pre mesec dana ubio službenicu pošte u tom mestu i da je od nje uzeo 3.900 dinara za kladionicu.
Posle jednomesečne istrage, juče je u Sokobanji, uhapšen osamnaestogodišnji S. J. koji je uoči Nove godine zaklao službenicu pošte u tom mestu.
Povodom tog slučaja, izjavu RTS-u dao je načelnik PU >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Zaječar Goran Tomić.
Izjava Gorana Tomića, načelnika PU Zaječar

Motiv ubistva bilo je koristoljublje, jer je osumnjičeni, koji je priznao ubistvo, od žrtve uzeo 3.900 dinara za kladionicu.
Izvor RTS

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

On je osumnjičen da je zaklao ženu za 3.500 dinara u Sokobanji!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2014, 22:08

Iako je prošlo nešto više od mesec dana od kada je 30. decembra prošle godine u svojoj kući svirepo ubijena Mila Milivojević (57), radnica JP “Pošte Srbije” u Sokobanji, stanovnici ovog grada još uvek su u šoku zbog brutalnosti zločina nad nesrećnom ženom. Epilog – uhapšen je S. J....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.