Od negiranja, preko druženja do trenutaka iskrene sreće: Oni su se voleli u protekloj godini (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 05.Jan.2013, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od negiranja, preko druženja do trenutaka iskrene sreće: Oni su se voleli u protekloj godini (VIDEO+FOTO)

Kao i svake godine, i ovog puta bilo je burnih raskida, tihih razilaženja, ali rodile su se i neke nove ljubavi. I sve su u početku bile "izmišljenje" a kasnije se ispostavile kao istinite.

Anabela Bukva i Andrej Atijas

Pevačica Anabela Bukva i njen dečko, jedanaest godina mlađi biznismen Andrej Atijas, posle brojnih spekulacija, previranja i spletki, venčali su se nekoliko dana pred Novu godinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Anabela je u četvrtom mesecu trudnoćee i učekuje još jednu devojčicu, a budući tata je presrećan i trudi se da ostvari sve želje svojim princezama. O aferi sa Jasminom Skender, devojkom sa kojom je bio jednu noć posle čega je dobio i dete, Andrej više ne želi da priča već će cela priča epilog dobiti na sudu.

Vlada Mandić i Marija Petronijević

Iako su nedavno uplovili u vezu, poznati srpski plejboj izbegavao je da se slika sa glumicom i na sve načine pokušavao je da ovu vezu održi u tajnosti. Ipak, ekipa

"Paparaco lova" uspela je da ih uhvati na delu, a nedavno smo saznali i kako su golupčići otpočeli zajednički život. Iako o svojoj vezi ne žele da govore za medije, jasno je da uživaju i da su srećni.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović

Čim ga je ugostila u spotu, počela su šuškanja da su u vezi. Prvo su negirali, pa priznali svoju ljubav. Međutim, mnogi im i dalje ne veruju da su zajedno. Da li će posle ovog videa promeniti mišljenje? Ekipa emisije "Paparazzo potere" snimila je letos Natašu Bekvalac i Vladu Vuksanovića kako razmenjuju poljupce nasred jedne od ulica Beograda. Na koliko dugo vremena su se razdvajali nije poznato, ali su "navalili" jedno na drugo kao da se dugo neće videti. Izgleda da su baš ludi od ljubavi... Nedavno su ih ponovo usnimili kako se raspravljaju, ali oni su opet, samo dan kasnije viđeni kako se grle u jednom prestoničkom klubu. Izgleda da njihova ljubav ipak opstaje, a budući da je ona nedavno prešminkala tetovažu "D" koja je posvećena njenom bivšem suprugu Danilu Ikodonoviću, čini se da je veza mnogo ozbiljnija nego što se nama čini.

Ivan Ivanović i Marijana Mićić

Ivan Ivanović se u novogodišnjoj večeri nije odvajao od Marijane Mićić! Voditelji su u 2013. ušli uz poljupce u beogradskom restoranu „Tabor“.

- I Marijana i Ivan su malo više popili, kao i uvek kad izađu u provod, pa su bili poprilično veseli i opušteni. Celo veče su se grlili, ljubakali i delovalo je da su poprilično bliski. Marijana je nedavno raskinula sa Ognjenom Milunovićem, a Ivan nije imao ozbiljnu vezu od kada se razveo od supruge Zorice - rekao je izvor "Kuriru".

Izvor: Smedia, Foto: Screenshot/Youtube/Pulsonline/Svet.rs

Pretraga po temi: Nataša Bekvalac, Vlada Vuksanović, Vlada Mandić, Marija Petronijević, Marijana Mićić, Ivan Ivanović, Ljubavi

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.