Od februara besplatne karte za penzionere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od februara besplatne karte za penzionere

Besplatne karte za penzionere si istekle 31. decembra, a najstariji sugrađani još nisu dobili nove povlastice.

Snežana Jaković iz GSP kaže da građani ne moraju da brinu te da nema izmena u odnosu na prošlu godinu.

"Svi koji su prošle godine imali povlašćene karte, moći će da ih izrade i ove godine. Mogućnost kupovine godišnjih karata imaće 13 kategorija korisnika prevoza među kojima su i stariji od 65 godina", kaže Jaković.

Dodaje da će putnici stare karte moći da zamene, odnosno da kupe nove, od početka februara. Nema promene ni u ceni, pa će godišnja karta koštati 1.650 dinara plus troškovi izrade.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

„Bus plus" dopune u prodaji od danas

Izvor: Studio B, 23.Jan.2015

Dopuna „bus plus" kartica za februar počinje u nedelju, 25. januara, kada će i lica starija od 65 godina moći da kupe godišnju kartu po ceni od 407 dinara, a koja će važiti od dana kupovine do 31. decembra 2015. godine.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.