OTIŠLI U SAD PO MRTVE SINOVE

Izvor: Kurir, 22.Jan.2011, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠLI U SAD PO MRTVE SINOVE

VAŠINGTON/BEOGRAD - Tragedija na Kanal roudu. Porodice Radovana Vulikića (27) iz Beograda i Miloša Milićevića (31) iz Knjaževca otputovale su u Vašington da preuzmu tela dvojice mladića koji su tragično stradali u saobraćajnoj nesreći u toj američkoj državi. Radovan i Miloš nastradali su vraćajući se

VAŠINGTON/BEOGRAD - >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Tragedija na Kanal roudu.

Porodice Radovana Vulikića (27) iz Beograda i Miloša Milićevića (31) iz Knjaževca otputovale su u Vašington da preuzmu tela dvojice mladića koji su tragično stradali u saobraćajnoj nesreći u toj američkoj državi. Radovan i Miloš nastradali su vraćajući se kući posle proslave srpske Nove godine.

- Godinama su živeli u Vašingtonu, a i Miloševa sestra je tamo. Bili su bliski prijatelji i sad se zajedno vraćaju u kovčegu - kroz suze priča poznanik Miloša Milićevića.

Teška saobraćajna nesreća, prema prvim informacijama, dogodila se kad je „jaguar“ u kom su bili proklizao na zaleđenom Kanal roudu i direktno udario u kamion koji je nailazio iz suprotnog smera.

Njihovi mnogobrojni prijatelji u SAD organizovali su se i sakupljaju novac kako bi pomogli porodicama da se njihovi drugari „vrate kući“. Prebacivanje tela u Srbiju je jako skupo, i zbog toga prijatelji sakupljaju donacije od po 12.000 dolara za dve porodice, kako bi se Radovan i Miloš vratili u Srbiju.

(J. S.)
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.