Novogodišnji vašar u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 13.Dec.2012, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji vašar u Beogradu

Novogodišnji vašar, manifestacija zabave i kupovine, biće otvoren u petak, 14. decembra na Beogradskom sajmu i trajaće do 30. decembra.

Na 52. novogodišnjem vašaru, predstaviće se više od 100 izlagača sa ponudom suvenira, poklona i novogodišnjih ukrasa.Trgovci će na vašaru ponuditi i nakit, bižuteriju, igračke, knjige, pirotehniku, ali i kozmetiku, odevne predmete, obuću, kožu, krzno, tekstil, slatkiše.U organizaciji agencije Nomad tradicionalno će biti organizovan zabavni park.Radno vreme sajma je od 13.00 do 20.00, vikendom od 10.00 do 20.00, a cena ulaznice je 250 dinara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra počinje Novogodišnji vašar

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Dec.2012, 18:23

BEOGRAD - Novogodišnji vašar - manifestacija zabave i kupovine, koji se tradicionalno održava krajem svake godine na Beogradskom sajmu (sajam.co.rs), biće otvoren sutra i trajaće do 30. decembra.. . Međunarodni 52. Novogodišnji vašar je svake godine uvod u novogodišnje veselje i raspoloženje,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.