Sutra počinje Novogodišnji vašar

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Dec.2012, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinje Novogodišnji vašar

BEOGRAD - Novogodišnji vašar - manifestacija zabave i kupovine, koji se tradicionalno održava krajem svake godine na Beogradskom sajmu (sajam.co.rs), biće otvoren sutra i trajaće do 30. decembra.

Međunarodni 52. Novogodišnji vašar je svake godine uvod u novogodišnje veselje i raspoloženje, mesto zabave i kupovine pred nastupajuće praznike. Namenjen je najmlađima, ali i ostalim posetiocima koji pored provoda u luna parku žele da se zabave i uživaju u raznovrsnoj ponudi suvenira, poklona, novogodišnjih ukrasa i robe široke potrošnje.
 
 
Popusti za poklone, ukrase ...
 
Trgovci najavljuju značajne...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren Novogodišnji vašar

Izvor: Blic, 14.Dec.2012

Novogodišnji vašar, 52. po redu, koji se tradicionalno organizuje na kraju poslovne godine, svečano je otvoren večeras vatrometom, a posetiocima su služeni kuvano vino i vruća rakija. Vašar će biti otvoren do 30. decembra...Zabavni park, po kom je vašar postao najpoznatiji, zauzima glavno mesto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.