Novogodišnji manikir

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Dec.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji manikir

Autor: Life Content, Jelena Jovičić

Foto: Pinterest

Trendovi u manikiru odavno su prevazišli ono dugogodišnje pravilo da boja noktiju mora da se slaže sa odabirom garderobe i šminke. To pravilo se posebno ne poštuje u novogodišnjoj noći, jer je 31. decembra sve dozvoljeno.

U 2015. uđite sa elegantnim, provokativnim, ali i pomalo otkačenim stilom na noktima. Od klasike u vidu šljokica i zvezdica, do romantike i nostalgije u vidu Deda Mraza, sanki, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << novogodišnje jelke, irvasa i paketića, pa sve do preciznih šara kojima možete da ispišete datume, želje ili nacrtate sat koji otkucava ponoć.

Ovo su naši predlozi:

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.