Novi računi za struju

Izvor: BKTV News, 08.Jan.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi računi za struju

Ministar energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović predstavila je danas nove račune za struju, na kojima su preglednije prikazane pojedine stavke i zaduženja, a građani mogu da uporede i potrošnju koju su imali tokom čitave godine.
Mihajlović je, na konferenciji za novinare, rekla da veruje da će novi računi biti dostavljeni već u februaru i da će, nakon deset godina, građani imati priliku da utrošenu struju plate na osnovu preglednog računa.
Građani >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su do sada imali dosta zamerki, jer je račun bio nejasan, a sada su objašnjene sve stavke koje su predstavljale problem, koji deo su fiksni troškovi, a šta je potrošnja, istakla je ona.
Mihajlović je rekla da će na prvoj strani računa biti zaduženje za mesec na koji se odnosi, prethodni dug i dug za RTV pretplatu, kao i prikazana potrošnja po mesecima u prethodnoj godini dana.
Na poleđini će biti obračun utrošene struje po tarifama i zonama, fiksne takse i nadoknade, kao i popusti koje domaćinstvo ima i specifikacija duga za RTV pretplatu.
Mihajlović je najavila da je sadašnji izgled računa samo prvi korak i da se u narednih godinu dana, promenom metodologije, može očekivati još pojednostavljeniji račun.
Izvor: Novosti
Tweet
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka je predstavila novi račun za struju. Nikada ne biste pogodili šta se posle desilo!

Izvor: Njuz.net, 08.Jan.2014

. . Nikada ne biste pogodili ko se nalazi na ovoj fotografiji! FOTO: FoNet.. . BEOGRAD, 8. januar 2014, (Njuz) – Ministarka energetike Zorana Mihajlović predstavila je novinarima izgled novih, jednostavnijih računa za struju. Ono što se kasnije dogodilo, zaprepastilo je sve prisutne!. Verovatno...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.