Ministarka je predstavila novi račun za struju. Nikada ne biste pogodili šta se posle desilo!

Izvor: Njuz.net, 08.Jan.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka je predstavila novi račun za struju. Nikada ne biste pogodili šta se posle desilo!

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Nikada ne biste pogodili ko se nalazi na ovoj fotografiji! FOTO: FoNet


BEOGRAD, 8. januar 2014, (Njuz) – Ministarka energetike Zorana Mihajlović predstavila je novinarima izgled novih, jednostavnijih računa za struju. Ono što se kasnije dogodilo, zaprepastilo je sve prisutne!
Verovatno nikada niste ni pretpostavili da se ovako nešto može desiti u sali za konferencije za štampu, ali upravo to se desilo. Ministarka Mihajlović pokazala je svima grafik računa za struju i mnogi su bili šokirani.
Niko ko je tog dana pošao na konferenciju nije očekivao ono što mu potom desilo, ali bizarno iskustvo nije zaobišlo nikoga od prisutnih, pa čak ni ministarku Zoranu Mihajlović.
Radnici obezbeđenja, koji u pomenutoj sali rade već 20 godina, kažu da nikada nisu videli nešto slično, a verovatno neće ni videti, do kraja svojih karijera i života.




Kako Njuz ekskluzivno saznaje, i čitaoci našeg sajta su ostali zatečeni svim informacijama koje su dobili nakon što su pročitali ovu vest.
P. S.
Ljudi, sad stvarno, je l’ zna neko zna šta se tačno desilo na konferenciji posle predstavljanja novih računa za struju?
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

NJUZ KLIP – Zorana Mihajlović: Na računu za struju pisaće koliko je DS uništila državu

Izvor: Njuz.net, 09.Jan.2014, 14:19

BEOGRAD, 9. januar 2013, (Njuz) – Ministarka energetike Zorana Mihajlović, predstavljajući novi račun za struju, otkrila je šta će sve, vezano za Demokratsku stranku, pisati na prednjoj strani novog računa za struju. Ona je pojasnila da će na zadnjoj strani računa biti podataka koji se tiču...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.