Nove fotografije pikap 2015 Toyota Tacoma modela

Izvor: Moto.rs, 09.Jan.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove fotografije pikap 2015 Toyota Tacoma modela

Japanska kompanija Toyota je kao kratku najavu za premijeru svog modela Tacoma izdala nekoliko novih fotografija i jedan video klip. Oficijelna premijera ovog modela će biti upriličena na sajmu automobila u Detroitu 12. januara ove godine kada će biti dostupno i više informacija.

Za sada znamo da ovaj redizajnirani kamionet prati tragove modela 4Runner i usvaja istaknutu rešetku motora na koju se nastavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << jedinstvena svetla. Pomeranjem unazad možem oda vidimo muskularne blatobrane, hromirane ukrase kao i zadnji kraj na kojem se vidi Tacoma oznaka. Toyota za sada nije želela da iznese specifikacije ovog modela ali neće biti iznenađenje kao on bude ponuđen sa 4.0L V6 motorom koji razvija 270ks snage i 376Nm obrtnog momenta.

foto © Toyota
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.