Nova godina: Stranci pohrlili u Prolom banju

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jan.2013, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova godina: Stranci pohrlili u Prolom banju

Svi kapaciteti za doček Nove godine u Prolom banji su rasprodati, a najveći broj gostiju dolazi iz Makedonije, Bugarske i Rusije, izjavio je direktor tog odmarališta Zlatko Veljović.

"Zahvaljujući velikom interesovanju, pre svega stranih turista za doček Nove godine u hotelu Radan u Prolom banji svi kapaciteti su rasprodati, a turisti iz Bugarske, Makedonije i Rusije još u septembru su vršili rezervacije", kazao je direktor Veljović za Tanjug.Cena na osnovu "all inclusive" aranžmana sa svečanom večerom, neograničenim pićem, wellnešom i bazenom za doček "najludje noći" u hotelu Radan iznosi od 6.500 do 8.990 dinara.U lokalnoj samoupravi u Kuršumliji kažu da nemaju sredstava da dovedu poznate muzičke zvezde i da izdvoje od 10.000 do 15.000 evra za njihove nastupe u centru grada, pa će Kuršumličani i ove godine biti bez dočeka na Trgu.U centru grada već ima nekoliko tezgi sa balonima i ukrasima za Novu godinu, kao i poneki ukras koji su postavile opštinske službe."Najludju noć" će mladi provesti u kafićima, gde se cene dočeka kreću od 1.000 do 3.000 dinara. No, i pored veoma pristupačne cene rezervacije u kafićima su slabe.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.