Noći za pamćenje

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2013, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noći za pamćenje

Dve večeri za redom u prostorijama Srpskog kulturnog i sportskog centra u Hajlbronu slavila se Nova godina - sam doček i repriza, onako kako se nekada masovno slavilo na prostoru bivše Jugoslavije.

Rada Brkić sa snajkama  

Na samom dočeku veliki broj Srba koji je ostao preko praznika u Hajlbronu poželeo je da najluđu noć proslavi uz svoje zemljake pa se okupio u prostorijama centra, gde su glavni organizatori bili članovi centra porodice Blagojević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Šević, Pudić i Janković.

 

Veliki odziv nije iznenadio članove centra, koji su po rečima Nedeljka Nede Ševića bili veoma oduševljeni. "Odavno nismo imali ovakav odziv naših sugrađanina" izjavio je on za "Vesti" i dodao da ga posebno raduje što su Srbi došli da zajedno sa Srbima slave.

Za dobro raspoloženje bili su zaduženi muzičari koji su došli iz susedne Švajcarske praćeni pevačima Branom Cvijićem i pevačicom Vlatkom iz Republike Srpske.  Svi gosti nakon odbrojavanja poželeli jedni drugima puno zdravlja, sreće i para, dok se većina toplim rečima zahvalila organizatorima na veoma lepo i prijatno veče.

 

Domaćice Aneta, Dubravka, Malina, Aleksandra i Ceca su posebno pohvaljene za svoje kulinarske specijalitete koji su svima prijali kao i veliki asortiman pića koji je služen za ovakve prilike.

 

Repriza proslave Nove godine takođe je bila lepa ali nešto slabije posećena zbog narednog radnog dana. Uprava se zahvaljuje svima koji su došli da zajedno proslave Novu godinu uz obećanje da će uskoro imati nove akcije i nova zajednička druženja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.