Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA DRAMA U PARTIZANU: Popović rešio da otera Tumbakovića i Ćirića?

Nova godina je tek počela, nova uprava nije pošteno ni zauzela svoje fotelje u Humskoj ulici, a novi rat se, čini se, sprema na stadionu Partizana.
Kako piše list Blic, sveže izabrani predsednik Partizana, Zoran Popović, nalazi se u lošim odnosima sa potpresednikom Ljubišom Tubakovićem i novim sportskim direktorom, Draganom Ćirićem.
Naime, prema saznanjima ovog lista, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nedavna dešavanja vezana za Marka Nikolića, koji je praktično jednom nogom već bio napustio crno-bele, samo su pokazatelj onoga što se zbivalo unutar stadiona u Humskoj 1.
Kao što je poznato, Ivan Tomić već je bezmalo bio promovisan u novog trenera Partizana, a onda je, preko noći, poverenje zadržao Marko Nikolić koji je ove sezone u osvojio jesednju titulu i uveo Partizan u grupnu fazu Lige Evrope.
Iza svega, navodno, krije se poruka predsednika crno-belih Zorana Popovića svojim saradnicima, Draganu Ćiriću i Ljubiši Tubmakoviću da ne mogu da sprovedu svaku svoju zamisao u delo.
Kako se navodi, upravo tandem ĆirićTumbaković bio je idejni tvorac ideje o Tomiću na klupi Partizana. Kako ova ideja nije prošla, čini se da je Popović „odbranio“ svoje mesto predsednika i jasno stavio do znanja da će se pitati za mnoge stvari u klubu.
Ostaje da se vidi kako će se odvijati saradnja na relaciji Ćirić, Tumbaković – trener Nikolić i da li će ova iskra plamena prerasti u pravi požar u Humskoj
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.