NATAŠA BEKVALAC SAMA ZA NOVU GODINU

Izvor: Kurir, 03.Dec.2010, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC SAMA ZA NOVU GODINU

Nataša Bekvalac, Željko Joksimović, Nina Badrić i Luis za Novu godinu pripremaju veliku žurku u foajeu Sava centra. Troje od četvoro izvođača će u 2011. ući u društvu svojih najbližih, jedino je Nataša najavila da će na doček doći sama.

- Moj suprug Danilo otvara svoju kafanu za desetak dana i on je tamo organizovao doček Nove godine, tako da ćemo oboje radno provesti to veče. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ja taj objekat, koji se nalazi preko puta Štranda, nazivam kafanom, a u stvari je ribnjak i divno izgleda.

Vrhunski pevači, koji će se 31. decembra naći zajedno na bini, obećali su da će to sigurno biti najbolja žurka u prestonici.

(I. V.)
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Željko Joksimović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.