NASLOVNE STRANE KATE MOSS

Izvor: GlamDama.com, 28.Dec.2011, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASLOVNE STRANE KATE MOSS

Koji je bolji način da uđete u Novu Godinu nego sa Kate Moss na naslovnoj strani. Britanski supermodel, koja je krasila bar dvanaest naslovnih strana ove godine, debituje na svojoj trećoj naslovnici za 2012, a godina još nije ni počela.
Marie Claire South Africa izabrala je Kate za svoju devojku za decembar/januar, a to su uradili i Vogue Paris i Madison Australia. Za Marie Claire, Kate pozira u ženstvenoj crvenoj haljini i sa dugom, puštenom kosom >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << i izgleda mlađe nego ikada, i ako će ovog januara proslaviti 38-i rođendan. Ali dete i venčanje je ni najmanje nisu usporili. Pogledajte neke od naših omiljenih naslovnih strana sa Kate u glavnoj ulozi za 2011 godinu.
 
 
 

 
 
                              
 
 

 
 
 
                                    
 
 

 
 
 
                                
 
 
 

 
 
 
                                
 
 
 

 
 
 
                                 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.