Milica Pavlović: Volela bih da se zaljubim, ali ne po svaku cenu

Izvor: Svet, 24.Jan.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović: Volela bih da se zaljubim, ali ne po svaku cenu

Posle samo dve godine na estradi pevačica Milica Pavlović uspela je da se svojim predanim radom nametne publici i postane najpopularnija mlada muzička zvezda. Prethodna godina za ovu simpatičnu Leskovčanku bila je više nego uspešna jer je objavila svoj prvi kompakt-disk. Osim toga diplomirala je na „Megatrend“ univerzitetu i time babi i debi ispunila najveću želju.
Dvadesetdvogodišnja pevačica u Novoj godini >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nema velika očekivanja, samo želi zdravlje za svoje najbliže i da nastavi da se trudi da bude najbolja u svemu što radi. Priželjkuje i da doživi pravu ljubav sa muškarcem koji će razumeti obaveze koje nosi njen posao.
Priželjkujete li ljubav u 2015. godini?
“Volela bih da se zaljubim, ali ne po svaki cenu, jer da je tako do sada bih mogla da imam bar deset ljubavi. Ali svakako ne bi bilo loše da mi se ljubav dogodi u ovoj godini.”
Kakav tip muškarca volite?
“U ovoj fazi života prvenstveno mi je potreban muškarac koji može da razume moj posao, a onda, naravno, želim i da je lepo vaspitan, da je dobar čovek i da poštuje prave vrednosti. Želim sve ono što i svaka druga žena.”
Ceo intervju za magazin Hello! pročitajte OVDE!
Piše: Ivana Nikolić
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.