Marković: Išao sam u Dubai da vidim najveću zgradu u Evropi

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Išao sam u Dubai da vidim najveću zgradu u Evropi

U raspravi u Skupštini Srbije o projektu "Beograd na vodi", "Palma" je poslanicima i celoj javnosti održao predavanje iz geografije. Braneći ovaj projekat, odnosno zalažući se za njega, jagodinski političar je pomenuo i Dubai.

"Ja sam išao u Dubai da vidim najvišu zgradu u Evropi zove se Burdž Kalifa. Tri puta sam bio tamo da se slikam. I ovde će biti kula i svi će dolaziti ovde da se slikaju i nose kući tu uspomenu. Ovo (Beograd na vodi) će biti praznik ne samo za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Novu godinu, već svakog dana će to biti praznik za sve koji dođu na ovu destinaciju", rekao je "Palma".

Dok je hvalio projekat, tražio je od poslanika Srpske napredne stranke da mu aplaudiraju.

"Sad treba i meni da aplaudirate, a ne samo kad vaš predsednik priča", dobacio je, što je nasmejalo lidera te stranke i premijera Aleksandra Vučića.

Imao je poruku i za premijera: "Predsedniče Vlade, vi ste ovde pravdali sat i deset minuta. Pa, šta se pravdate zbog ovoga!? Ovo je ekonomski interes od vitalnog značaja za Srbiju. Kako ćemo drugačije da povećamo plate i penzije!? Zar da gledamo propale obale Dunava i Save, gde zmije mogu da vas pojedu?".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.