Mali trikovi koji će novogodišnje praznike učiniti nezaboravnim!

Izvor: Prva.rs, 31.Dec.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali trikovi koji će novogodišnje praznike učiniti nezaboravnim!

Budite raspoloženi
 Morate biti svesni da doček Nove godine ne predstavlja ništa dramatično niti spektakularno. Mnogi imaju prevelika očekivanja i upravo zbog istih na kraju ne budu zadovoljni. Nipošto sebi nemojte stvarati stres, jer ćete nervirati i sebe i druge, a niko ne voli panične i namrgođene osobe, pogotovo ne tog dana.
Idite tamo gde vam je prijatno
Ako ne volite zagušljiva i bučna mesta, nemojte tamo silom ići. Možete predložiti, naprimer, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da proslava Nove godine bude kod vas. Sokovi, grickalice, dobra muzika, pozitivna energija i videćete trofej za najbolju žurku je vaš. Uz to, godinama ćete se pominjati u pričama svojih prijatelja kao sjajan organizator.
Nemojte se previše truditi oko garderobe i frizure
Pomade, parfemi, haljine, frizura...STOP! Bez nervoze jer ne mora sve da bude savršeno. Istaknite ono što je lepo na vama, a najveći nakit i najlepši ukras biće vaš osmeh. Ništa vam neće vredeti izgled Pepeljuge na balu ako niste istinski zadovoljni. Namrgođeno lice i negativan stav nijedna šminka ne može da sakrije.
Bez euforije
Ako budete gajili preterana očekivanja i ponašali se euforično, vrlo lako se može desiti da se ono za šta ste se spremali mesecima pretvori u pravi horor film. Zbog tolikog truda nećete trpeti nikakve nepredviđene okolnosti, postaćete preosetljivi i čangrizavi sto ni u kom slučaju ne vodi ka dobro zabavi.
Morate prihvatiti da sarvršenstvo ne postoji, zanemarite događaje na koje ne možete uticati jer imate cilj, a to je da u novu godinu udjete vedri i nasmejani.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.