MINISTRI RADE, DOK POSLANICI PLANDUJU!

Izvor: Kurir, 03.Jan.2012, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINISTRI RADE, DOK POSLANICI PLANDUJU!

BEOGRAD - Vladi proradila savest.

Kabinet Mirka Cvetkovića prekinuo je tradiciju - prvi put posle ko zna koliko godina nisu spojili Novu godinu i Božić i napravili sebi mini-odmor. Njihov poslednji radni dan bio je petak 30. decembar, a na posao se vraćaju već u sredu 4. januara.


Kako navodi ministar Rasim Ljajić, moguće je da u četvrtak neće biti sednice Vlade, ali svi članovi Vlade imaju obavezu da od srede dolaze na posao.

- Nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << spajanja praznika ove godine, radićemo normalno, kao i ostali građani - kaže on.

S druge strane, Narodna Skupština se drži oprobanog recepta - posle usvajanja budžeta sledi podugačak zimski raspust. Tako će biti i ove godine.

Parlamentarci su poslednji put radili poslednjeg četvrtka prošle godine - 30. decembra, a u poslaničke klupe, kako saznajemo, vraćaju se najranije 31. januara.

(J. V.)

Ranije se odmarali i po dva meseca

Skupština je apsolutni rekord u neradu postavila prošle godine, jer nije radila gotovo čitav januar i februar. Za to vreme povremeno je održavana samo pokoja sednica odbora.

Prošle godine Vlada Srbije nije radila tačno 10 dana tokom praznika - od 31. decembra do 10. januara.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.