Izvor: TvojPortal.com, 24.Maj.2012, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice i košarkaši Srbije u novim dresovima

Izvor:novosti.rs Plave dresove zameniće crveni. Muška selekcija imaće premijeru tokom kvalifikacija za EP 2013. dok se dame već pripremaju u njima.Košarkaška reprezentacija Srbije, u muškoj i ženskoj konkurenciji dobija nove dresove – crvene boje, zbog čega popularni „plavi“ idu u arhivu. 


Izabranici Dušana Ivkovića premijeru novih uniformi imaće ovog leta, tokom kvalifikacija za EP u Sloveniji 2013. godine, dok su ih dame Marine Maljković već probale >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << na pripremama za Evropski šampionat. Najbolje košarkašice Srbije debitovale su u novim dresovima na prvom kontrolnom meču sa Slovenijom, posle koga je slavila pobedu od 79:59.

Fudbaleri Srbije su prvi koji su plavi dres zamenili crvenim, pa je 2012. došlo vreme da to učine i druge sportske selekcije Srbije. Razlog za ovakvu promenu nije poznat, ali kako se u javnosti priča: „da budemo po uzoru na druge selekcije“.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.