KONAČNO Zaposleni u Poreskoj upravi Stari grad na radnim mestima

Izvor: Blic, 26.Jan.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO Zaposleni u Poreskoj upravi Stari grad na radnim mestima

Reporteri "Blica" posetili su jutros "ozloglašenu" filijalu Poreske uprave Stari grad i zatekli sliku drastično različitu od one koju smo viđali krajem prošle godine. Nezvanično, prva "komanda" nove uprave filijale je bila popunjavanje svih radnih mesta za šalterima!

Posetu smo obavili nešto posle 8 ujutru: u tom periodu građani koji žure na posao jure kako bi završili obaveze u poreskoj upravi.

Umesto avetinjski prazne sale, zatekli smo popunjena radna mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i službenike koji punom parom rešavaju probleme građana.

- Brzo sam završila predaju dokumenata za porez na kupovinu automobila. Sećam se snimka s kraja prošle godine: hvala bogu da se stanje popravilo - rekla nam je sugrađnka Ljubica A.

Obezbeđenje filijale, za razliku od ranijih poseta, ovoga puta nije imalo ništa protiv toga da u javnost pošaljemo pozitivnu sliku o zalaganju zaposlenih.

Podsećamo, građani koji su krajem novembra čekali u redu u prostorijama Poreske uprave Opštine Stari grad neprijatno su se iznenadili jer na radnom mestu nije bilo apsolutno nijednog zaposlenog!

Ista slika viđena je ponovo i nakon 10 dana...

Umesto da promene nešto u načinu poslovanja, u poreskoj upravi su tada saopštenjem koje je stiglo našoj redakciji stvari učnili dodatno tragi-komičnim, pa su objašnjavali da "samo jedan radnik nije bio za svojim radnim mestom, i to opravdano", kao i da su "ostale stolice uvek prazne, jer na njima nisu raspoređeni zaposleni".

Nadajmo se da se situacija trajno promenila...
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.