Jovičić: Samo građani mogu doprinijeti promjeni u društvu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Samo građani mogu doprinijeti promjeni u društvu

BROD - Kandidat Stranke pravedne politike za predsjednika Republike Srpske Dragomir Jovičić poručio je u Brodu da samo građani svojim glasom mogu da doprinesu promjeni stanja u društvu, i da se izlaskom na izbore i glasanjem za nove politike i nova politička lica može obezbijediti da se te promjene i dese.

On je rekao da je na sceni loša kadrovska politika, da partije odlučuju o svemu, pa i o onim oblastima društva koja nemaju nikakve veze sa politikom.

Prema njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << riječima, političke opcije koje se već više od dvadeset godina smjenjuju na vlasti, pokazale su sve što mogu i znaju i da građani to najbolje osjećaju na svojoj koži.

"Krizu ne mogu riješiti oni koji su je stvorili, već neko drugi. Zbog toga je ovoj zemlji potrebna nova politička opcija i novo političko lice jer je to jedini način da se stvari počnu mijenjati na bolje", izjavio je Jovičić.

Na tribini su govorili i kandidat ove stranke za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Goran Zmijanjac, koji je rekao da je sramotno da su svi oni koji su se borili za Republiku Srpsku sada na marginama društva, dok je nosilac liste u Izbornoj jedinici 4 Brod i kandidat za parlament BiH Vid Ivanović poručio da je uspješna porodica najbolji model uspješne države.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Koalicioni partneri osiguravaju političku stabilnost Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2014, 00:15

DOBOJ - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik poručio je večeras u Doboju da saradnja sa SP i DNS-om osigrava da Srpska bude politička stabilna, što se mjeri snagom njenih institucija..."Stranci žele nestabilne političke institucije, te da Vladu Republike...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Stranke podijelile građane i u stradanju

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2014

DOBOJ - Političke opcije koje su na sceni, pozicija i opozicija, imale su potpuno neprimjeren odnos tokom poplava u Doboju, a političke partije su podijelile građane i u stradanju, izjavio je danas Dragomir Jovičić, kandidat SPP-a za predsjednika RS, predstavljajući se biračima u ovom gradu..."SDS...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Tadić: Vrijeme je da svi doprinesu promjenama

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2014

BROD - Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić poručio je večeras sa tribine u Brodu da je vrijeme da svi u Republici Srpskoj budu ujedinjeni i da doprinesu promjenama..."Kada su preuzimali vlast 2006. godine obećali su nam zapošljavanje, ekonomsku stabilnost, provođenje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.