JUST LIKE HOUSE

Izvor: Plakatt.com, 15.Mar.2011, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUST LIKE HOUSE


Bitef Art Cafe, Beograd
Thursday 17 Mar 23:00

Nova Looker žurka, „Just Like House", je spremna za četvrtak, 17. marta, kada će se održati u Bitef Art Cafe-u...
Bitef Art Cafe i Looker su pripremili žurku za sve one koji su spremni da pokažu mladalačku energiju i koji znaju da se provode sa stilom. Osetite pravu klupsku atmosferu i uživajte u originalnom House zvuku na Just Like House žurci u četvrtak, 17. marta.
Bitef Art Cafe je klub koji je poseban po svom ambijentu i po k...oncepciji. Već deset godina je jedno od omiljenih mesta za izlazak mnogih Beograđana. Pored utorka, petka i subote, ovaj klub je u saradnji sa Looker-om otvorio svoja vrata sjajnom provodu i četvrtkom uveče.
Looker agencija je do sada imala nekoliko fenomenalnih žurki u različitim klubovima u Beogradu i van zemlje. Svojim originalnim pristupom, organizacijom i jedinstvenom ponudom, Looker je postao prepoznatljiv po fantastičnom provodu. Poznat po svojim tematskim žurkama, sada organizuje i House večeri svakog četvrtka u Bitef Art Cafe-u. Pored izuzetnog kvaliteta muzike, koju ćete imati prilike da čujete, ovaj originalni House užitak će upotpuniti i spektakularna video produkcija - VJ SKY.
Ulaz je 200 dinara.
Za više informacija i za rezervacije: 062 22 10 99
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.