JTKT presents: MUNK (Gomma) + Stevie Whisper Jr + Markiza De Sada (28.12)

Izvor: Plakatt.com, 19.Dec.2012, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JTKT presents: MUNK (Gomma) + Stevie Whisper Jr + Markiza De Sada (28.12)

KC Grad, Beograd
Friday 28 Dec 23:00 - 29 Dec 05:00

JTKT predstavlja:
MUNK (Gomma, Germany), Stevie Whisper Jr + Markiza De Sada
Pozivamo vas na prvi u nizu JTKT klupskih događaja kojim se otvara novogodišnji vikend,
u petak, 28. decembra 2012. u KC Gradu!
Predstavljajući listu pažljivo biranih izvođača, naš plan je da vam zavrtimo um i pretvorimo vašu viziju žurke u provod u visokoj definiciji. Uzimajući najbolje sa internacionalne muzičke scene, kao i najbolje od savremene vizuelne i performing umetnosti, grupa prijatelja poznata u beogradskom noćnom životu i umetničkim krugovima okupila se oko novog i uzbudljivog projekta – JTKT.
Ekipa koja se krije iza akronima JTKT sprema seriju izvrsnih događaja koje je Beograd željan da otkrije.
Želeći baš to najbolje, među prvima na našoj wishlisti se našao Italo-slacking, La-Musica loving Gomma Records boss – MUNK, u paketu sa beogradskim Stevie Whisper Jr i superstar performerkom Markiza De Sada.
MUNK / Gomma
“… effortlessly cool …” – NME on Munk’s album “The Cloud Buster”
Osnivač Gomma etikete, DJ, producent, vlasnik kluba RUBYBAR, Mathias Modica – Munk, iza sebe ima čak 12 studijskih izdanja, a dovoljno je istaći da se između ostalih na njegovoj listi bliskih saradnika nalaze i Azari & III, LCD Soundystem, Digitalism, The Twelves, Cut Copy, Black Strobe, Cécile, Tomboy, Audiojack i mnogi drugi…
Ovaj dosta zauzeti momak koji živi u vazdušnom prostoru između Marseja, Berlina i Mihnena se u “slobodno vreme” bavi i produkciom i otkrivanjem novih izvođača. Whomadewho, Headman, Rodion, Tomboy i Box Codax samo su neki od izvođača koje je do sada otkrio i producirao. Munk takođe stoji iza solo projekta Nicka MacCarthia iz sastava Franz Ferdinand. Opšte je poznato i da je bio pozvan da sarađuje sa Britney Spears, ali je na veliku žalost (mislimo njenu) odbio ovu saradnju.
Pored muzičkih krugova u kojima se njegov rad prirodno ceni, Munkov lik i delo prepoznao je i prestižni magazin WIRED na čijoj se septembarskoj naslovnici našao zajedno sa Teloniusom (suvlasnikom Gomma etikete).
“Navikli smo da muzički magazini pišu o našim izvođačima, ali kada nas je WIRED.de pozvao i zamolio da organizujemo slikanje naša dva najveća izvođača kako bi ih stavili na naslovnicu štampanog izdanja, bili smo… zaista prijatno iznenađeni.” – Gomma.de
gomma.de/munk
facebook.com/MunkMusic:"
La Musica:
Rue De Rome:
Keep My Secret:
MARKIZA DE SADA, fatalna zavodnica, bastard ruskog revolucionara i nemačke aristokratkinje, nakon gotovo godinu dana ponovo dolazi u Beograd. Priča se da je u naletu strasti ubila ljubavnika i od tada luta gradovima Evrope u potrazi za zabavom. Sumnjivog morala, nezasitih seksualnih apetita, nepobediva je u obaranju ruke, vešta sa mačem i prva u ispijanju cele boce absinta. Obavijena velom misterije, besprekornog stila, pažljivo bira svoje drustvo, ne ide nigde bez vozača.
facebook.com/markizadesada
STEVIE WHISPER JR (Russian Amateur / SuperSizeShe) je beogradski mačo hipster, rezident Bivšeg Bara, veliki ljubitelj R&S i 100% Silk muzičkih etiketa. Na njegovim all-nighterima dešavaju se spontani cross dressing performansi uz specifičan mix od predapokaliptičnog tehna do sladunjavih dens traka, dok u realnom zivotu Stevie tiho jeca uz psihodelični folk iz 60tih. Ne bi menjao zakon after u podrumu ni za najnadrkaniji set na Ibici.
mixcloud.com/StevieWhisperJR
Petak, 28. decembar – KC GRAD
Cena karte: 500 RSD (pakla pljuga i piće)
FACEBOOK EVENT: http://www.facebook.com/events/394145933996564
jtkt.org
facebook.com/jtktbelgrade
twitter.com/jt_kt

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.