Ilić: Nova energija za polufinale u Španiji

Izvor: Press, 03.Jan.2013, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Nova energija za polufinale u Španiji

- Imamo jasan cilj u Španiji, a to je da uđemo u polufinale. Mladi momci koji su sada u timu doneli su nam novu energiju sa kojom ovu želju možemo da ostvarimo", rekao je Ilić u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FSS) gde se ekipa nalazi na pripremama.

On je kao izuzetno važan faktor na putu do cilja naveo sjajnu atmosferu u reprezentaciji.

- Moramo da imamo više samopouzdanja i uz malo sreće uveren sam da možemo daleko - poručio je Ilić.

Petar >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Nenadić, jedan od igrača od koga se u Španiji mnogo očekuje istakao je da je prethodna godina bila burna, ali da ekipa sa mnogo motiva dočekuje naredno veliko takmičenje.

- Najrealnije je da idemo korak po korak, bez opterećujućih dugoročnih planova. Trebalo bi da se fokusiramo samo na startnu utakmicu protiv Koreje, koja će biti izuzetno teška, a kada to prođe razmišljaćemo o sledećim rivalima. To je recept za uspeh - rekao je Nenadić.

Šampionat sveta održava se od 11. do 27. januara, a Srbija će igrati u C grupi u Saragosi sa selekcijama Slovenije, Poljske, Koreje, Belorusije i Saudijske Arabije.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ilić: Imamo novu energiju u timu, želimo u polufinale prvenstva sveta

Izvor: Blic, 03.Jan.2013

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić rekao je da zvanični evropski vicešampion na predstojećem prvenstvu sveta u Španiji žele da "napadnu" medalju i poprave utisak posle slabijeg rezultata na Olimpijskim igrama u Londonu..."Imamo jasan cilj u Španiji, a to je da uđemo u polufinale....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.